BMC Chokoladekage

Bibbis Microovns Chokoladekagechokoladekage

Chokoladekage på 15 minutter

100 ml solsikkeolie - og lidt ekstra til at smøre formen

175g sukker

1 dl varmt vand

140g hvedemel

3 spsk kakao

3 tsk bagepulver

2 æg

1 tsk vaniljesukker

chokoladekrymmel til pynt

 

Sådan gør du:

  1. Find en form med en diameter på 22 cm. Formen må gerne være silikone, en glasskål eller et fad, der kan tåle at komme i mikroovnen. Smør formen med olie. Put et stykke bagepapir i bunden.
  1. Bland de tørre ingredienser sammen.
  1. I en lille skål pisker du olie, æg og vand sammen.
  1. Bland de tørre ingredienser i den lille skål. Rør ingredienserne - gerne med håndmixer - til der ikke er klumper i dejen.
  1. Hæld dejen i formen. Slå forsigtigt på bunden af formen for at sikre dig, at der ikke er små luftbobler i dejen. Dæk den smurte form med mikroovnsfilm. Du må ikke bruge husholdningsfilm med mindre, det er angivet på pakken, at det er egnet til brug i mikroovn.
  1. Bag i mikroovnen i 7 minutter ved fuld effekt (800w). Prøv med en kniv eller en kødnål, om kagen er færdig. Giv ellers lidt mere.
  1. Lad kagen hvile ude af formen i 5 minutter.

 

Med venlig hilsen
Bibbi Bryld

Nyhedsbrev

Få nyheder, og information om kommende møder på mail.
* skal udfyldes

Læs tidligere nyhedsbreve.

 

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup