Kommende møder

Webshop på 20 minutter – 20. februar 2018

event j2storeHvis du har brug for en simpel webshop, hvor du ikke har brug for mange forskellige produktvarianter som f.eks. størrelser, farver, højde og drøjde m.m., kan du med fordel installere J2Store. Den kan også bruges til at lave kataloger på din hjemmeside – eller hvad med at lave podcast klar til download og så få lidt betaling for det ... her er shoppen som er virkelig nem at sætte op – og din første shop er klar på 20 minutter.

Tilmeld dig på Facebook

Nyhedsbreve med Mailchimp – 15. marts 2018

event mailchimpHvordan opretter du et nyhedsbrev? Lær, hvordan du bruger MailChimp til at styre dine nyhedsbreve og kom godt igang. Du lærer at opbygge et nyhedsbrev i MailChimps univers med 'drag-and-drop' funktioner og super nem styring af dine subscripers. Bagefter ser vi på hvordan du integrerer det hele med din Joomla! installation – du får et 'dashboard' hvor du via din Joomla! backend kan se hvordan dit nyhedsbrev bliver en succes hos modtageren – nemmere bliver det ikke!

Tilmeld dig på Facebook

Addons til din browser – 10. april 2018

event browser addonGør din hverdag og arbejdsdag nemmere med at tilføje funktioner til din browser. Vi ser på hvad der er af muligheder som kan gøre det nemmere for dig, at se hvordan websites er skruet sammen derude. Det er gode værktøjer at have – både når man skal sætte et nyt site op – og når man bare er nysgerrig over hvordan andre har lavet det fedeste design.

Tilmeld dig på Facebook

Side 1 ud af 4

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup