Kommende møder

Addons til din browser – 10. april 2018

event browser addonGør din hverdag og arbejdsdag nemmere med at tilføje funktioner til din browser. Vi ser på hvad der er af muligheder som kan gøre det nemmere for dig, at se hvordan websites er skruet sammen derude. Det er gode værktøjer at have – både når man skal sætte et nyt site op – og når man bare er nysgerrig over hvordan andre har lavet det fedeste design.

Tilmeld dig på Facebook

Smarslider3 – 17. maj 2018

event smartsliderSliders er stadig in! Og med smartslider3 kan vi garantere, at du bliver vild med at lave de fedeste sliders på din hjemmeside! Du bliver slet ikke til at styre på fire tønder land ... men vi skal nok fortælle lidt om does and don't – bare for at sikre at der til stadighed er lidt brugervenlighed tilbage på internettet efter en aften med SÅ smart en slider.

Tilmeld dig på Facebook

Open Graph på SoMe – 12. juni 2018

event open graphUndrer du dig nogle gange over hvilket billedet der bliver bragt på de sociale medier når du poster en url!? Det tror vi, at der er mange der gør ... hvordan fungerer det – det der med Open Graph? Vi kigger på en komponent der ved hjælp af de url'er du selv sætter op kan styre hvad er bliver vist på fx Facebook. Og så kigger vi på hvor nemt det kan gøres hvis man bruger SP Pagebuilder fra joomshaper – nemmere kan det faktisk ikke gøres. Velkommen til en aften i de sociale mediers tegn.

Tilmeld dig på Facebook

Side 1 ud af 3

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup