Kommende møder

Få struktur på dit indhold – 19. februar 2019

For at hjælpe Papirkompagniets brugere rundt på hjemmesiden er det vigtigt, at have en god struktur at arbejde ud fra. Der skal oprettes nogle kategorier der giver mening for dem der skriver artikler så det er nemt at holde styr på indholdet. Der skal oprettes en god menustruktur så brugeren nemt kan finde rundt på siden og sidste men ikke mindst et sitemap så søgemaskinerne også kan indeksere indholdet på siden.

Efter dette møde har du lært at opbygge en god og brugervenlig struktur i både artikler, kategorier og menuer.
Husk at tilmelde dig begivenheden på Facebook

Aktivér nyttige funktioner i Joomla! – 14. marts 2019

Joomla! indeholder alt hvad du har brug for – 'out-of-the-box' – som man siger om software, der er funktionsklar og ikke behøver at få installeret ekstra tilføjelser. Det er Papirkompagniet meget tilfredse med, da de tidligere skulle installere et plugin blot for at sætte et komma. Denne aften kigger vi på brugen af de indbyggede funktioner i Joomla! fx kontakter/formular, redirect, loginside, placering af logo, template og positioner, søgning og newsfeed.
Efter dette møde har du været en tur rundt i de fleste af Joomla!s funktioner, der er med til at gøre hjemmesiden brugbar for alle brugere.
Husk at tilmelde dig begivenheden på Facebook.

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup