Kommende møder

Sikkerhed på dit site – 11. oktober 2018

Vi befinder os i en tid hvor sikkerhed på nettet er vigtigere end nogensinde. Der findes en undergrund af mennesker og grupper, der udelukkende bruger deres vågne timer på at gøre det surt for andre. Denne aften handler om hvordan du sikrer din hjemmeside bedst muligt.

Man siger, at dem der vil ind – kommer ind. Men det er din opgave, at gøre vejen dertil så besværlig som overhovedet mulig. Vi kommer omkring Admin Tools som er første og vigtigste skridt til at sikre dit site – Twofactor login er også en mulighed og mangle flere – vidste du fx at du selv kan bestemme hvor kompleks et kodeord skal være eller hvor mange gange en bruger kan nulstille sit kodeord?
Kom med og hør hvordan du skaber en bedre sikkerhed omkring dit site.

Tilmeld dig via Facebook

Joomla! Workday – 3. november 2018

Udvid dit site og gør det smartere

Kom med og brug en dag på Joomla! og det, der er med til at gøre dit site smartere. Dagens program skifter mellem præsentation af et spændende emne og 'hands-on' – hvor du får mulighed for, at afprøve det hele selv – i dit tempo.
Vi lytter og arbejder os både klogere og bedre i Joomla! og de udvidelser der er med til, at gøre Joomla! til et af de stærkeste CMS i verden.

Læs meget mere om dagen her hvor du også finder dagens program og tilmelding.

EventBooking og Open Street Maps – 13. november 2018

Har du brug for at kunne oprette en aktivitet og lade brugere tilmelde sig? Med eller uden betaling ... sende en mail ud til dem der er tilmeldt ... se i kalenderen om der er en ledig tid ... og masser af andre ting? Sådan en komponent bliver du meget klogere på denne aften – og når vi har booket nok tid på events og kalendre – så tager vi en gratis tour i et godt alternativ til Google Maps ... nemlig Open Street Maps. Det er en open source kortløsning til din hjemmeside – uden API og oplysninger om betalingskort ... 100% gratis.
Book denne aften til et spændende event.

Tilmeld dig via Facebook

RSForm! Formularbuildernes Rolls Royce – 4. december 2018

Nu behøver du ikke længere overveje hvilken formularbuilder du skal bruge! RSForm! vil helt sikkert klare opgaven for dig. Du kan styre formularens layout vha. et gitter og det hele foregår med drag and drop. Det er nemt at opsætte formularer med flere sider så dine læsere får enkele og overskuelige valg. Og behøver vi at nævne, at formularerne er responsive og at sikkerheden er i top?
Samme aften byder også på overskrivninger / overrides. Her kigger vi på hvor let det er er, at ændre et ord eller en sætning – uden at skulle helt ind i maskinrummet.
Så er du vild med formular opbygning og overskrivninger – så er det helt sikkert en aften for dig! Men kom bare lige meget hvad – det er altid hyggeligt og udviklende at deltage i et møde hos JUG CPH.

Tilmeld dig via Facebook

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup