Kommende møder

RSForm! Formularbuildernes Rolls Royce – 4. december 2018

Nu behøver du ikke længere overveje hvilken formularbuilder du skal bruge! RSForm! vil helt sikkert klare opgaven for dig. Du kan styre formularens layout vha. et gitter og det hele foregår med drag and drop. Det er nemt at opsætte formularer med flere sider så dine læsere får enkele og overskuelige valg. Og behøver vi at nævne, at formularerne er responsive og at sikkerheden er i top?
Samme aften byder også på overskrivninger / overrides. Her kigger vi på hvor let det er er, at ændre et ord eller en sætning – uden at skulle helt ind i maskinrummet.
Så er du vild med formular opbygning og overskrivninger – så er det helt sikkert en aften for dig! Men kom bare lige meget hvad – det er altid hyggeligt og udviklende at deltage i et møde hos JUG CPH.

Tilmeld dig via Facebook

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup