Kommende møder

Sådan laver du en blog – 14. maj 2019

Hos Papirkompagniet er det vigtigt at vise hjemmesidens brugere og kunder, at de har en stor viden om papir. Det kan man naturligvis fortælle ved hjælp af forklarende og dybdegående artikler på siden. Men man kan også bruge en blog. Derfor skal vi på denne JUG aften arbejde med at oprette en blog på papirkompagniet.dk. En blog kan nemlig bruges til at skabe trafik på siden, hvis den er interessant, og hvis der bliver lagt indlæg op med jævne mellemrum. Når der er skrevet et nyt blogindlæg, er det nemt at dele det på de sociale medier.

Denne aften kigger vi på artikeltyper, kategorivisning, kommentarfelter, tags og Open Graph, som er vigtig, hvis vi gerne vil få brugere fra SoMe og ind på hjemmesiden.

Efter aftenens møde i JUG har du helt styr på, hvordan du sætter en blog op i Joomla! og får dine url'er vist perfekt på de sociale medier.

Husk at tilmelde dig begivenheden på Facebook.

Disclaimer og cookies

“JUG-CPH is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.”

Cookiepolitik

© JUG CPH | Joomla! Registered Usergroup